csoportkepatmimg5060.jpg

Az Üdülj és okosodj tábor minden év fénypontja. Az Esélyt a képességek programba jelentkezők és a programban hosszabb-rövidebb ideje már részt vevő gyerekek ifjak részére évek óta már közösen szervezzük meg ezt a tábort.onpnoemigombavalimg4904.jpg Ennek szinte kötelező elemei a magyarszombatfai és veleméri kirándulás, az Őrségi Nemzeti Park természeti és építészeti, néprajzi értékeinek megismerése a tanösvényeken tett sétával, a látogtóközpontban tartott interaktív foglalkozással. A pityerszeri gyalogtúra minden évben próbára teszi a résztvevőket, de cserében szebbnél szebb élményekkel ajándékoz meg bennünket. 

 A tábor során az új jelentkezők matematikai-logikai és nyelvi-kommunikációs kompetenciáiról is tájékozódunk.felmeresivettimg5101.jpgtanosvenyenatmimg5127.jpg

 

szinjatszokatmimg5364.jpgBőven jut idő játékra, sportra és barátkozásra is. A kezdeti honvágy az újaknál is tovatűnik és egy hét múlva nehéz a hazaindulás; mindenki alig várja a következő találkozást, a tehetséggondozó folytatásához pedig a gyermekek megismerése és a végzett munka értékekelése, a további feladatok meghatározása a tábor szervezésével egyenértékű feladatokat támaszt számunkra.