A rendezvényre a tavaszi napfényben fürdő Dunán kiváló hangulatban, mintegy 60 résztvevővel került sor, mégpedig  a sétahajót üzemelő cég tulajdonosainak jóvoltából. Köszönet illeti őket és a vendégeket kedves figyelmességgel kiszolgáló személyzetet.  cimfoto4uolegenda.JPG

Ezzel azt tették lehetővé, hogy varázslatos környezetben, exkluzív vendéglátás mellett mutatkozhassunk a programjaink iránt érdeklődőknek és adhassunk röviden hírt a minket már támogató szponzoroknak arról, milyen eredményeket is valósultak meg segítségükkel. A hajón többen velünk utaztak a velünk dolgozó önkéntesek és segítők közül is, áldozatos munkájuk jelképes elismeréseképp.

A rendezvényen részt vettek olyan támogatók is, akik programunkat annak elindulása, 2005 óta elkötelezetten segítik ilyen vagy olyan formában, pénzbeli támogatással vagy pl. a nyári tehetségtábor helyszínének biztosításával és olyanok is, akik figyelmét sikerült felkelteni az Esélyt a képességeknek program iránt.

A program igazi ünnep volt, amelyet különösen gazdagított, hogy néhány, a programban támogatott fiatal is, akik közül hárman immár felsőfokú tanulmányaikat folytatják, mentorálásunkkal velünk töltött nyolc év után. Így támogatóink személyesen is találkozhattak velük, osztozva az eredményesnek bizonyult tehetségsegítés sikerében. A programot egy zenei tehetség gitárjátékával színesítette.

A támogatói rendezvényt követően több támogatási szerződést is aláírtunk részben a helyszínen tett felajánlások alapján.