Immár másodszor szerveztünk jótékonysági illetve a támogatóknak szóló köszönet kifejezéseként tartott koncertet a csodálatos atmoszférájú Bartók Béla Emlékházban a Budapest II. kerület Csalán utcában.

Hegedűs Endre ihletett zongorajátékával, Bach, Beethoven,  Mozart, Liszt és Chopin darabok előadásával és a darabokhoz fűzött hegedusendre.jpgszemélyes élményeinek felidézésével, kultúrtörténeti adalékokkal tarkítva is felejthetetlenné  tette az estét, és ezzel közel kétszázezer forint támogatói bevétellel is gyarapította a támogatottak ösztöndíjainak forrásait. Ezúton is köszönjük a Művész úrnak!

Bevezetőben I. Vivien, egy nagyreményű zentai csellista magyar kislány Beethoven d-moll szonatínáját adta elő, M. Judit pedig az Arany János emlékév apropóján Mátyás anyja c. versét adta elő.  

A koncertet  a programot tartós elkötelezettséggel támogató Sandwich Guru adományaként állófogadás követte, keretet adva egy kötetlen jó hangulatú beszélgetésnek támogatók és jónéhány, a programban támogatott gyerek részvételével.         

 Ez volt a rendezvény meghívója.